Polydor

Bandet som begynte som begynte som kvintett tidlig på 90-tallet med Robbie Williams og Gary Barlow i spissen, har siden 2006 fungert som kvartett, med unntaket av Williams' combeack til bandet i 2010. Nå gir gruppen ut sitt første album som trio, fortsatt med låtskriveren Barlow i spissen. Det er nok mye på grunn av sistnevnte at Take That fortsatt holder seg oppe på pop-tronen i England, mannen har virkelig en teft for fengende pop-låter. Men det deiligste trioen byr på med «III» er energien. «III» er fylt med raske, catchy låter som raskt setter seg på hjernen, i motsetning til de mange sviskene vi fikk servert på 90-tallet.

Omtalt av Christian K. Søberg

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.