Synne Sanden slipper sitt tredje album 15. Januar, og her er det mye å glede seg til.

Dyktige musikere og tekster som tar for seg såre sider ved forelskelse, vil treffe lyttere dypt i hjerterota. Med en særegen stil på musikken og en flott bruk av vokal, fanges lytteren allerede ved åpningen.

Les alle HAs musikkanmeldelser her!

Albumet starter med «Erase The Gaps», og gir en fin introduksjon av både stilart og tema. Andre låter man merker seg, er tittellåta «In Between Sparks» og «Wounds». Musikken går bort fra stereotypisk populærmusikk og holder seg til sitt eget. Vokalen kan minne om en blanding av Aurora Aksnes eller Susanne Sundfør, og det nytes!

Terningkast 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.