iLs Records

Du husker sikkert Ephemeralåten «Girls Keep Secrets In The Strangest Ways» fra 2003? Nå slipper Inger Lise Størksen sitt første soloalbum, om lag ti år etter suksessen med gruppen Ephemera. Albumet «All the good things» gir oss noe av den kjente Ephemera-lyden, men introduserer oss også til Størksen som egen artist. Mye av «All the good things» blir fort altfor platt og stillegående, og stort preget av rolige melodier. Men det er rocka spor som «I killed your horse» og «Knockout», samt den oppløftende sistelåta «No need to sleep», som virkelig gjør en forskjell, og som man gjerne skulle ha hørt mer av fra Størksen.

Omtalt av: Christian K. Søberg

Terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.