Etter et par utgivelser med coverlåter er Corey Taylor og gjengen igjen i vinden med «Hydrograd». Gutta fra Iowa har med sine fengende melodier iblandet knusende hard rock laga ei skive som kiler lytteren behagelig ved trommehinnene. Produksjonen er solid, det låter massivt og her må bassen på «Knievel Has Landed» trekkes fram. Den lett vrengte basslyden på versene skaper et godt driv før det krones med et sangbart og iørefallende refreng i riktig Stone Sour-stil. Grooven kjennes i hele kroppen på denne skiva, og jeg tør å påstå at dette er det beste Stone Sour har laget.

Omtalt av: Henrik Langgård


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.