Krüx

Kristian Stockhaus fra bandet Ungdomsskulen og diverse andre prosjekter, henter inspirasjon fra den første halvdelen av 90-tallet til hans andre soloalbum «Labor Of Love».

Lydbildet på albumet er sterkt influert av dance- og housemusikk fra denne perioden. Singelen «Thinking About That Love» klarer balansekunsten mellom hardt og melodisk på en imponerende og morsom måte. «Stars», der duvende synther er sentrale i melodien fungerer også meget bra. Hot Chip er en naturlig sammenligning på denne låten. Ikke alt på «Labor Of Love» -prosjektet treffer blink, «Face II Face» som bikker seks minutter blir for repetitiv og ensformig.

Omtalt av: David Jønsson

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.