Sting-konserten på lørdag nærmer seg med stormskritt. Også rent fysisk nærmer Sting seg nå Hamar. Etter å ha spilt i både Tyskland og Polen tidligere i uken, stod han torsdag kveld på scenen i Helsingør i Danmark. Skal vi tro den danske nettavisen sn.dk leverte Sting varene i Danmark. 

Han gikk på scenen rundt klokka 21 torsdag kveld, etter at sønnen Joe Sumner hadde stått for oppvarmingen. 

- Sparte ikke på hits

- Sammen med bandet sitt startet han med monsterhiten "Every breath you take" til stor jubel fra omkring 7.000 fans, skriver nettavisen. 

De melder om at stemningen var på topp fra første sekund. 

- Den erfarne artisten sparte ikke på sine store hits, skriver de.

Fredag spiller han i Skanderborg sør for Århus, før han tar turen til Hamar lørdag.  

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.