Band: Wail

Singel: Never No More

Vurdert: Det Lillehammer-baserte bandet Wail er aktuelle med singelen «Never No More». Dette er fengende metall som griper lytteren fra første takt. Refrenget er allsangvennlig og her får vokalist Joakim Jøreng vist fram sin stemmeprakt. Wail gjør med «Never No More» et meget sterkt førsteinntrykk, og det er bare å glede seg til albumet som kommer. «Never No More» er en solid låt, der det kommer tydelig fram at bandet har røtter innenfor klassisk heavy metal. Det låter tøft, og produksjonen er god. Med andre ord så er dette mer enn godkjent fra gutta i Wail, og «Never No More» er en låt som anbefales på det sterkeste.

Omtalt av: Henrik Langgård

terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.