Heime med hund Records

Stein Torleif Bjella viser seg fra sin røffeste side på albumet «Gode liv», samtidig som han skriver bedre tekster enn noensinne. Samtidig tar han i bruk store deler av sitt formspråk; her er både den countryinspirerte artisten og trubaduren til stede, men hans nye band bidrar også til å skape nytt lydbilde med ny produsent. Men det særegne Bjella-preget er der heldigvis fortsatt – og ikke det spøtt mindre melankolsk enn før. En viss dose humor er det også rom for i skildringen av rotfestet bygdeliv. Og under ett er det blitt et album som det er ganske umulig ikke å bli glad i.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.