Band: Staut

Singel: Koma dit

Vurdert: Valdres-bandet Staut har fem album og en rekke singler bak seg. 12. januar ga de også ut den nye singelen «Koma dit», som handler om å finne det du leter etter i stillheten. «Det eg fløg og leita etter, finnes i sola på ein tram». Låta befinner seg i et folk-pop landskap og minner litt om en kjedelig versjon av noe fra Mumford & Sons. Jeg synes kanskje at låta var litt vel lite utfordrende og at den har mistet mye av folke-sjarmen de tidligere verkene til Staut har hatt. Beveger gjengen seg til et mer kommersielt hjørne, eller er dette et unntak? Selv om jeg ikke synes låta var noe særlig kul, er det et relevant og tidløst tema det synges om. Det hjelper da på litt.

Omtalt av: David William Øynes

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.