Folkemusikker Ole Nilssen fra Løten har laget sin første soloplate, og spiller gamle og nye slåtter på trekkspill og torader. Det er blitt en livlig plate, hvor Nilssen setter sitt tydelige avtrykk på sporene. De blir spilt med glød, og oppmerksomheten holdes fast ved de tallrike variasjonene. Noen ganger tilfører Nilssen små detaljer, andre ganger leker han med intensiteten og dynamikken. Slik blir tre kvarter med folkemusikk absolutt tilgjengelig for flere enn de i miljøet. Høydepunkter: nydelig nostalgi i «Skottenes hjemve», spennende egne variasjoner i den tradisjonelle «Gilleråsingen», den rørende «Lille Ole», med nesten kirkeorgeluttrykk (komponert av Tom Willy Rustad til foreldrenes bryllup!); alle slåtter som setter fantasien i sving.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.