– Albumet har vært ferdig en god stund, men det er først nå vi føler at timingen er riktig, sier Koo Koo Kitchens Marianne Stranger etter platelanseringen. Bandets selvtitulerte debutalbumet er nå tilgjengelig for nedlasting og strømming, og Stranger forteller at både hun og resten av gjengen i bandet er strålende fornøyd med resultatet.

– Vi har fått det som vi vil med arrangementene og produksjonen, og jeg synes vi har sterke låter med mye energi hele vegen, sier hun.

Marinerte låter

Koo Koo Kitchen holder til daglig base i Oslo, og bandet består av gitarist og vokalist Eva Randidatter, bassist Gunnar Brøntveit, trommis Kai Christoffersen, samt vokalist og gitarist Marianne Stranger.

Gruppen har blant annet gjort seg bemerket med en gjesteopptreden i tv-serien «Lilyhammer», og musikken beskrives av arrangørene bak Øyafestivalen som «en røff blanding av gitarer og passe doser harmonipop».

– Albumet er et resultat av veldig mye arbeid over mange år. Flere av låtene har ligget og marinert seg lenge, men vi har også med noen helt nye sanger, sier Stranger.

Musikalske sjelevenner

Tre av medlemmene kommer fra Hamar, og Stranger forteller at det er samarbeidet mellom bandets to frontfigurer som er selve kjernen i musikken.

– Jeg og Eva har spilt sammen i mange forskjellige konstellasjoner siden vi var i tenårene, og i musikken er vi omtrent som to tvillinger. Vi jobber intuitivt sammen, og komplementerer hverandre, sier hun og legger til:

– Gutta bidrar selvsagt veldig mye de også. De er både dyktige og tålmodige, sier hun.

Nå går bandet på scenen på Øyafestialen i Oslo, og gjengen i Koo Koo Kitchen gleder seg til å vise fram sitt nyeste album.

– Med konserten på Øyafestivalen har vi en god anledning til å skaffe oss mange nye lyttere, og vi håper at så mange som mulig legger merke til albumet, sier hun. Stranger håper dessuten at de snart finner en anledning til å spille på hjemmebane i løpet av den kommende tiden.

– Vi har spilt på Seb’s tidligere, og det er alltid hyggelig å komme tilbake til Hamar. Vi burde absolutt få til en konsert, sier hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.