• Til Hamar: Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fra Steinkjer markerte seg under TV2s fjernsynsatsing "The Stream".
    FOTO: Lars Martin Bøe.

Hamar kulturhus innleder 2017 med en gledesmelding til distriktets unge musikkelskere. 20.1. står nemlig et knippe av landets mest populære unge artister klare for å lage fest i Kirsten Flagstad-salen. 

- Gjennom et samarbeid med Fylkeskommunens kulturkort for ungdom har vi mulighet til å gjøre konserten gratis som en nyttårsgave til byens unge publikum. Her blir det fire unge, kommende stjerner på en kveld. Dette blir en helaften, og vi er glade over å kunne gi denne gratis konserten som en nyttårsgave til byens unge publikum, sier arrangementansvarlig i Hamar kulturhus, Mocci Ryen.

hippe artister

Med Skei&PT, Cezinando, Suite 16 og Daniel Owen inviterer kulturhuset til en kveld med artister som virkelig markerte seg i løpet av 2016. Skei&PT markerte seg under TV2-programmet "The Stream", Cezinando legger bak seg et vanvittig år etter å ha blitt kåret til "Årets nykommer" under P3 Gull og "Årets Urørt" i 2016 under By:larm. Suite 16 markerte seg dessuten under den norske Melodi Grand Prix-finale med en sterk tredjeplass. 

Med det fortsetter kulturhuset sin satsing mot distriktets unge publikummere, og Ryen forteller at de nå forbereder seg på et storinnrykk av musikkinteressert ungdom.

- Denne gangen deles det ikke ut gratis billetter i forkant. Her er det førstemann til mølla som gjelder sier Ryen. Vi regner med stort trykk, og vi skal stå klare til å organisere kø, sier hun. Kulturhusets arrangementskoordinator Katrine C. Fredheim ser fram til å ta imot ungdommene.

- De unge publikummerne har vært eksemplariske under de tidligere konsertene i kulturhusets, og vi er sikre på at det skal gå veldig bra. Nå håper vi at det kommer masse folk, sier Fredheim.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00