Mighty Music / Target Group

Hamar-bandet Souls of Tide har levert varene på lokale scener i flere år, og nå kommer endelig debutalbumet. Bandet lar seg inspirere av giganter som Deep Purple og Black Sabbath, og selve fundamentet er bygget på elementer fra rockens gullalder på 70-tallet. Det gjennomgående uttrykket i «Join the Circus» oppleves allikevel som både friskt og moderne, og på den måten har bandet funnet en gylden middelvei mellom to vidt forskjellige tidsepoker. Souls of Tide går rett på sak med singelen «She’s Dead», og følger opp med en solid samling rockelåter. Energinivået er gjennomgående høyt, og bandet avløser med nok variasjon til å holde trykkokeren gående gjennom samtlige låter. Vegar Larsen fungerer utmerket i vokalist-rollen, Kjetil Banken gjør en markant og god jobb med sitt hammondorgel, gitaristene byr på kreativt spill og fete riff og kompet gjør akkurat det som trengs for å oppnå en enkel, tøff og fengende helhet. Resultatet er både lettspiselig, fengende og veldig, veldig tøft.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.