VME

«Intelligent Kjærlighet» er Askim-bandets tredje album og er produsert av frontfiguren i Seigmen, Alex Møklebust. Her hører man ekko fra 2000-tallets Joy Division-kopier som Interpol og Editors, som for eksempel på «Gudsforlatt». Mørk og alvorlig norsk rock har gjerne en tendens til å være selvhøytidelig og inderlig, noe som gjør at det kan fort bli et lett mål for latterliggjøring. Det er ikke lett å holde masken når man blir møtt med titler som «Kjærlighetskaptein» og «Sex». Teksten til sistnevnte låt må være noe av det pinligste jeg har hørt på en stund. Det er vanskelig å finne noen låter som står fram i positiv forstand, men albumet vil nok slå an hos noen blant den dedikerte fanskaren til Seigmen.

Omtalt av David Jønsson

Terningkast: 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.