Britiske Sophie Ellis-Bextor erobret verden med monsterhiten «Murder on the Dancefloor» i 2001, men har fremdeles til gode å gjenskape magien som sørget for liv på dansegulvet. 15 år senere er hun aktuell med sitt sjette studioalbum, og Ellis-Bextors leker fremdeles med mange av de samme elementene som skiller henne ut fra mange andre pop-artister. Med en blanding av elektronika, dance, disco og pop byr hun nok en gang opp til dans, og på sitt beste leverer «Familia» musikk som virkelig fenger. Med «Wild Forever» og «Come With Us» viser hun gammel storhet, og med låter som «Crystallise» og «Here Comes The Rapture» demonstrerer hun evnen til å spille på flere strenger.

Omtalt av: Kristian Einang

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.