Petroleum Records

Det har bygget seg opp en del forventninger til debuten til 24 år gamle Sondre Justad, etter noen vellykkete radiosingler. «Riv I Hjertet» byr på smittende og energipreget popmusikk. Et godt eksempel på dette er «Nu Har Du Mæ», det skal godt gjøres at det ikke rykker litt i dansefoten når man hører den sangen. Justad har en sår og lun stemme, som kommer til sin rett på «Tett Inntil Mæ», en av de roligere sangene på albumet. Uttrykket minner meg litt om Fay Wildhagen, som også ga ut en fin plate tidligere i år. Når det er sagt, har noen av låtene litt for mye slektskap med hverandre og de kan gli litt over i hverandre. «Riv I Hjertet» er helt klart en godkjent debut fra unge, lovende Justad.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.