I pressemeldingen på engelsk skriver bandet blant annet:

"Det er med stor tristhet, men også litt lettelse, at vi nå drar i bremsene på Team Me-toget og sier det var det. Årsakene er mange, men ikke viktige akkurat nå. Som de sier, alt har en ende".

Siste konserter

Norgesturneen nå i november, hvor de skal spille konserter i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, blir dermed det siste vi får se av popgruppa.

Videre skriver de i pressemeldingen at de ser på seg selv som ekstremt heldige etter reisingen og opplevelsene verden rundt, og at livene deres er forandret for alltid.

De seks medlemmene vil fortsette med musikk i hver sine retninger, mens Marius Drogsås Hagen vil fortsette å skrive musikk under Team Me-navnet.

Spellemannspris

Team Me gjorde sin konsertdebut i Trondheim 22. januar 2010, etter å ha blitt plukket ut som en av ti finalister til Urørt-finalen i 2010.

Siden den gang har gjengen fra Elverum vunnet prisen for "Årets popgruppe" under Spellemann (2011), turnert verden rundt, og så godt som kontinuerlig vært listet på radio. Det har også blitt flere norske og utenlandske nominasjoner og priser gjennom årene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.