EastWest Records/Warner

Mick Hucknalls Simply Red feirer 30 årsjubileum, og har i den anledning med seg originalbesetningen, uten at det gjør dette albumet til noen stor opplevelse. Det gjør til tider litt vondt å høre Hucknall & co. anno 2015, når en vet at disse karene i sin tid stod bak hits som «Holding Back The Years», «Money’s Too Tight (To Mention)» og «If You Don’t Know Me By Now». «Big Love» ender i ei syltynn romantisk suppe, noe som ikke er Simply Red verdig. Det er ikke en låt på dette albumet som uthever seg positivt. Undertegnede tok en tur innom bandets gamle hits i anledning av denne anmeldelse, og det funker fortsatt. «Big Love» derimot, kommer antageligvis til å bli veldig fort glemt.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terningkast 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.