Sony

Simple Minds overrasker stort med albumet «Big Music», ei gjennomarbeidet plate. Med vokalist Jim Kerr og gitarist Charlie Burchill som de eneste gjenværende fra originalbesetningen, låter det på bandets 16. studioalbum tungt og tøft. Simple Minds har vært et band i skyggen av U2, slik også her. Man hører liksom The Edge og Bono i bakgrunnen, men det er greit. Simple Minds vil aldri klare å riste av seg 1980-tallet, men Kerr & co klarer å mikse det gamle med det nye. «Midnight Walking» er som å ta steget tilbake til et fullsatt 1983-diskotek, men samtidig en låt som vil funke på dansegulv i dag. Det meste er rytmisk, dansbart og alt har et sound av stadionrock over seg. I en musikkverden der alt skjer raskere, er det godt det fortsatt er plass for slike band.

Omtalt av Svein Erik Løberg

Terning: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.