RCA / Sony

Er du som meg, forbinder du Shirley Bassey særlig med James Bond-låta «Goldfinger» fra 1964. Når Bassey gjør en nyinnspilling av hiten femti år etter (!), skal hun først og fremst ha for utholdenheten. I tillegg er den karakteristiske stemmen fortsatt intakt. Men blant de elleve låtene hun har plukket ut på dette albumet av personlige favoritter, er «Here's to life» og «It was a very good year» også verdt å lytte til. Verre er det med Stings «Englishman in New York», som ikke på noen måte kommer opp mot originalen, eller tilfører noe nytt. Det gjør heller ikke Basseys versjon av «Fever». Når samtidig orkestreringen høres ut som «boksmat», metallisk i stedet for organisk, blir helhetsinntrykket dessverre upersonlig og flatt.

Omtalt av Anne EkornholmenTERNING 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.