Tartarus

Det er duket for en ny runde med juling. Hardcore-karene Shevils har tidligere imponert med albumene «The Year Of The Fly» og «Lost In Tartarus», og nå er står de klare med et helt nytt arsenal bestående av ti høylytte, aggressive og brutale låter. Bandet har signalisert at de mener alvor gjennom singlene «Shivers», «One Thousand Years» og «The Death Of Silence», og med fullengderen «The White Sea» er Shevils ute med nok et bunnsolid album. Uttrykket er enkelt, fengende og veldig, veldig tøft, og bandets aggressive formidling oppleves som et forfriskende sleggeslag rett i trynet. Med «The White Sea» holder Shevils stø kurs mot videre suksess.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.