Universal

Twain har solgt over 75 millioner album og er en av de mestselgende artistene innen countrymusikk gjennom tidene. Men de siste ti årene har det vært ganske stille fra henne. «Still The One» er et livealbum fra et storslått show fra Las Vegas, der alle hennes største hits er med. Produksjonen på albumet ødelegger mye, låtene fremstår som ganske tannløse og blodfattige, samtidig som stemmen til Twain nok har forvitret en del de siste ti årene. På albumet er det en akustisk del bestående av fire låter, som fungerer bedre enn resten av albumet. Showet i Las Vegas er nok storslått, men som et livealbum imponerer det ikke stort, for å bruke Twains egne ord.

Omtalt av David Jønsson

Terningkast 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.