Universal

Seinabo Sey er et nytt pophåp fra nabolandet som allerede har gjort seg bemerket i flere land med låten «Younger». Det er også sangen som har æren av å være åpningssporet på debuten «Pretend». Hun har en stor og tilstedeværende stemme som blir fornuftig kombinert med en produksjon som har mye bass og trommer. Resultatet blir et lybilde med mye trøkk og sjel. Det er også da hun er mest interessant, så når tempoet trekkes ned som på «Sorry», blir det en liten nedtur. Selv om det blir en liten dupp i formkurven utover albumet etter den sterke starten, er det nok av låter på «Pretend» som gjør det til et overbevisende popalbum fra den nye svenske popyndlingen.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.