Sony

En av de mest produktive artistene innafor pop og rock, Ryan Adams, har denne gangen covra Taylor Swifts «1989», fjorårets mest solgte album. At artister covrer enkeltlåter skjer ofte, men at noen tar for seg et helt album tilhører sjeldenhetene. Swift hadde flere store hits på «1989» som «Bad Blood», «Welcome to New York» og «Blank Space», Adams kopierer ikke Swift og gjør låtene til sine egne.

Les alle HAs musikkanmeldelser her!

Adams holder seg i sitt kjente spor; americana. Swifts låter kler den musikalske dreiningen godt. Undertegnede har fulgt Adams karriere fra debuten «Heartbreaker» i år 2000 og dette er av det bedre han har gjort. Pluss til de nevnte låter, men også balladen «This love» er av de som drar dette albumet opp til nesten fulltallige antall øyne på terningen.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terningkast 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.