Lærdal

Ole Nilssen fra Løten, Tom Willy Rustad fra Sør-Odal og Leif Ingvar Ranøien fra Røros er tre av Norges fremste utøvere på torader. Nå har de gått sammen om plata «Slåttespel på torader», basert på slåttemusikk fra Hedmark og Røros. Og her har de tre gått helt nye veger innen samspillet på torader. Musikken er inspirert av felemusikk, samtidig som de setter den inn i ganske så friske og uventede arrangement. Spennet er stort fra drivende og sugende polser til stemningsfulle lydarslåtter, og sammen fører de til et uttrykk som både innbyr både til det medrivende og nærmest meditative, det humørfylte og tankefylte.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.