Hele 500 mennesker var samlet for å lage fest da Herredsvang Forsamlingshus inviterte til konsert med Rune Rudberg Band. 

– Vi er her først og fremst for å høre på Rudberg-ern, men vi har vært på Herredsvang tidligere, og vi visste at dette kom til å bli bra, sier Steinar Nicolaisen. Han og resten av familien hadde tatt turen fra Moelv til Romedal for å ta del i festen, og hele gjengen var strålende fornøyd med underholdningen som ble servert. 

– Karrieren til Rune Rudberg har vært som en berg-og-dal-bane, men med dette bandet er han i toppsjiktet i Norge. De låter alltid veldig bra, sier Nicolaisen.

Folksomt på dansegolvet

Det var trubaduren Ole Martin Iversen innledet kvelden, og med et repertoar bestående av nasjonale og internasjonale landeplager tok det ikke lang tid før publikum Kom seg ut på dansegolvet. Deretter tok Rune Rudberg Band over showet, og med et program bestående av både nytt og gammelt sørget Rudberg og kompani for at det var tett med folk på dansegolvet gjennom resten av kvelden. 

Travel musiker

Rune Rudberg fikk sitt store gjennombrudd med albumet og den tilhørende tittellåten «Ut mot havet» i 1988. Siden den tid har han gitt ut hele 20 soloalbum samt en rekke album som vokalist i dansebandet Scandinavia. Rudberg har dessuten deltatt i Melodi Grand Prix hele seks ganger, senest i år med sangen «Run Run Away». 

Fulle hus

Driverne av Herredsvang opplever stor suksess med sin friske konsertsatsing. Konsertene med Anne Grete Preus samt Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes ble spilt for fulle hus, og til høstsesongen er artister som Frida Ånnevik, Lill-Babs, Guren Hagen og Odd Nordstoga klare for å fortsette suksessen. 

– Vi satser så lenge folket kommer, og det ser ikke ut til at vi trenger å gi oss med det aller første, smiler daglig leder Bjørn Inge Sandvold. 

Han forteller videre at de i år arrangerte bygdefest dagen før Kristi himmelfartsdag for fjerde år på rad. 

– Før i tida var det bygdefest nesten hvert eneste helg, og tanken er at vi skal skape den gode gamle feststemninga et par ganger i året. Det har vært veldig bra så langt. I kveld er det 500 folk her inne og det er ny rekord, sier Sandvold. 

Se bilder øverst i saken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.