Warner

Det er lenge siden svenske Roxette var på toppen av de verdens hitlister. I dag er det fire år siden bandets forrige utgivelse, og med «Good Karma» gir Marie Fredriksson og Per Gessle ut sitt tiende album siden debuten i 1986. Mye har skjedd i løpet av de siste 30 årene, og den svenske gruppen lider litt av å holde fast på gamle suksessformler. Synthpreget poprock med kraftig vokal og storslagne refreng sørger for at man umiddelbart kjenner seg igjen i musikken, og Roxette-signaturen er klar gjennom samtlige spor. Dette er godis for bandets trofaste fans, men det er vanskelig å se for seg at «Good Karma» vil treffe så veldig mange andre.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.