Sony

Opptakene til «The Wall» er hentet fra monsterturneen som Waters hadde i tidsrommet 2010-2013, som var den første gangen på 25 år at «The Wall»-konseptet ble satt opp i sin helhet. Turneen ble også filmet og har blitt en dokumentar. Stoffet her er nok kjent for de fleste, men Waters har også spedd på de 26 originallåtene med 3 tilleggssanger (eller skal vi si snutter) til konseptet. Så trenger fansen virkelig en ny innspilling av «The Wall»? Svaret er tja. Jeg kan forstå at hvis man var på noen av de konsertene på turneen kan det være morsomt med litt mimring. Men som enkeltstående album er det ikke så mye å hente, selv om det låter stort og gjennomproft.

Omtalt av David Jønsson

Terning 3

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.