Oppløste Revolver står opp fra de døde med «Perler for svin». Bandet sverger til gitardreven rock og norske tekster, og her byr de på seg selv med hele 15 kutt. Selve uttrykket er snilt sammenlignet med andre rockeband, men Revolver demonstrerer at de også er lystne på å variere. De har blant annet laget en coverversjon av Kaizer Orchestras «Hjerteknuser» som på ingen måte overgår originalen. Bandet kommer langt mer til sin rett med eget materiale, og blant låtskriveren Frank A. Tostrups låter skiller «Infantil», «Svingstang» og «Vidvanke» seg ekstra positivt ut.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.