Det var Return som sto for årets største musikkfest i Stange da bandet markerte sitt 30-årsjubileum med en storslått gratiskonsert midt i sentrum.

Nå viser det seg at bandet dokumenterte hele konserten med opptak av både lyd og bilder, og her er resultatet: En dobbeltutgivelse fra konserten i både cd og dvd-format.

«Live at Stange» klinger kanskje ikke like vakkert i ørene som «live at Budokan» eller «live at the Royal Albert Hall», men selve resultatet er faktisk ikke milevis unna. Tusenvis av mennesker ga heltene perfekte arbeidsforhold gjennom hele kvelden, og her finner man flere magiske live-øyeblikk undervegs.

Se alle HAs musikkanmeldelser her!

Her får man bandets største og mest populære slagere gjennom 30 år i manesjen, og selve produksjonen er proft og overbevisende gjennomført. Kvaliteten på er god på både lyd og bilder, og det rutinerte bandet leverer selvsagt til toppscore fra scenen.

Den perfekte utgivelsen for dem som ikke hadde anledning til å være til stede, men også for alle som har et ønske om å gjenoppleve festen.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.