Det var Return som sto for årets største musikkfest i Stange da bandet markerte sitt 30-årsjubileum med en storslått gratiskonsert midt i sentrum.

Nå viser det seg at bandet dokumenterte hele konserten med opptak av både lyd og bilder, og her er resultatet: En dobbeltutgivelse fra konserten i både cd og dvd-format.

«Live at Stange» klinger kanskje ikke like vakkert i ørene som «live at Budokan» eller «live at the Royal Albert Hall», men selve resultatet er faktisk ikke milevis unna. Tusenvis av mennesker ga heltene perfekte arbeidsforhold gjennom hele kvelden, og her finner man flere magiske live-øyeblikk undervegs.

Se alle HAs musikkanmeldelser her!

Her får man bandets største og mest populære slagere gjennom 30 år i manesjen, og selve produksjonen er proft og overbevisende gjennomført. Kvaliteten på er god på både lyd og bilder, og det rutinerte bandet leverer selvsagt til toppscore fra scenen.

Den perfekte utgivelsen for dem som ikke hadde anledning til å være til stede, men også for alle som har et ønske om å gjenoppleve festen.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00