Grammofon

Returns nye singel «Father Father», ble lansert i forbindelse med bandets store jubileumkonsert under Stangedagene forrige helg. I motsetning til selve feiringen handler denne sangen om noe langt mer hverdagslig og seriøst. Dette er nemlig en hyllest fra tekstforfatterne Knut Erik Østgård og Øyvind Håkonsen til farsrollen. Her er ikke budskapet pakket inn i kryptiske metaforer, og selv om framførelsen oppfattes som personlig, er dette en tekst som vil treffe de aller fleste. Låta innledes med et rolig vers, og det er først når refrenget settes i gang man kan høre at bandet kjører på samtlige sylindre. Sangen bærer preg av en naturlig, men forholdsvis standardisert, oppbygging, og rundt tredje refreng finner «Father Father» sitt høydepunkt med en flott gitarsolo og påfølgende modulering. En flott pop-låt låt med et sterkt budskap og skikkelig Return-signatur.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.