Grappa

Med melodier av Leonard Cohen, Bob Dylan, Morten Harket, Janove Ottesen og Simen Rem, har for og sønn Håvard og Simen Rem utgitt albumet «Hustavler». Med en kombinasjon av Håvard Rems dikt, sangtekster og gjendiktninger, er det blitt et rikholdig og stemningsfullt album, preget av gode tekster og særpreget vokal. Men først og fremst er det nok det tekstlige som bærer utgivelsen; her er noen vakre bilder som lett fester seg i kropp og sjel og vanskelig slipper. Men det er også noe med den gjennomgående stemningen som gjør et helt spesielt inntrykk, det er noe nærmest mediterende, for ikke å si messende over framførelsen, og gjør dette til en helt særpreget utgivelse.

Omtalt av Geir Vestad

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.