Artist: Anders Rogg

Plate: Nattasanger

Anders Rogg er tilbake med en stemningsfylt, variert og særs spennende utgivelse. Start for eksempel med avslutningen, den knapt minuttet lange «Rock-a-by baby» med vokal av Thea Stabell, som er så ømskinnet og sår at den i all sin nakne enkelhet lar albumet tone ut i en lavmælt intensitet som sitter lenge. Nå er det ikke alltid at en ferd i Roggs verden sier fra på forhånd hvor det bærer, og det er nettopp derfor den er så spennende. «Nattasanger» er et vakkert knippe stillferdige låter som innbyr til både refleksjon og ettertanke, med rom for både det åpne og stemningsfylte. Med tre ganger Torskeskinnsvalsen og Birgitte Grimstad i åpningen, er det et album som ikke et sekund opphører å overraske.

Omtalt av: Geir Vestad

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.