K. Dahl Eftf./Warner Music

Norges tøffeste jenteband, Razika, er endelig ute med tredjeskiva etter stor suksess med både «Program 91» og «På vei hjem».

Bergenserne er fortsatt inspirert av både ska og indie-pop, og denne gangen er de enda hardere i utrykket enn tidligere, spesieltpå låter som «Faen ta deg» og «Kjedelig». Som tidligere minner lydbildet om The Buzzcocks, til tider om The Shadows, og også på Norges egne The Pussycats, blant annet med den myke «Gutten i dongrijakke».Jentene synger både surt og søtt om kjærligheter, harde kvelder på byen og sommernetter. På «Ut til de andre» går låtene fra høydepunkt til høydepunkt, og Razika byr på et av årets beste rockealbum allerede i januar.

Omtalt av Christian K. Søberg

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.