ATO Records

32-åringen Rayland Baxter fra Nashville på sitt beste er sørstatsroots av høyeste kvalitet. Men på sitt nye album «Imaginary Man» blir Baxter noe ujevn. «Mr. Rodriguez», «Memories of Old Hickory», «Lady of the Desert» og «All in my Head» hvor far til Rayland, Bucky Baxter, bidrar på pedal-steelgitar, er låter som setter seg på første høring og de holder seg uansett hvor mange ganger du spiller dem. Hadde resten av plata holdt dette nivået, hadde undertegnede rullet sekseren glatt, men noen steder går han seg litt vill i sitt roots-landskap. Baxter debuteterte i 2012 med «Feathers & Fishooks». Han holder seg i samme landskap, men debuten var hakket vassere.

Omtalt av: Svein Erik Løberg

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.