Emotion

Randi Tytingvåg

Three

Emotion

De er tre musikere, og plata heter ganske enkelt «Three». For jazz-sangeren Randi Tytingvåg gjør det enkelt og uten store fakter på sitt nye album – hennes femte i rekken, sammen med Erlend Aasland og Dag S. Vagle på banjo og gitar. I tillegg til sine fine egne låter, gjør hun også en serie låter som hun synes å ha et spesielt forhold til, som «Ich bin von Kopf bis Fuss», «Let it be me», «Que sera sera» og «Both Sides Now». Og i likhet med hennes egne låter, formidles det med den samme kombinasjonen av skjørhet og nakenhet, intens fylde og avdempet ro. Kanskje er det hennes aller beste til nå.

Omtalt av Geir Vestad

Terning: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.