Sony

Mannen med silkestemmen og en mildt sagt ensformig tankegang, er aktuell med sitt 13. studioalbum. For de som er kjent med R. Kelly fra før, avslører jeg vel ikke for mye hvis jeg sier at «The Buffet» ikke henspiller på julebuffeten. Mannen er jo nesten parodisk i sin tilnærming. Heldigvis er det litt variasjon på albumet. «Let’s Be Real Now» er en flott poplåt med produksjon av norske Cashmere Cat. «Wake Up Everybody» kunne nesten ha vært en Barry White-sang og står også frem. Selv om R. Kelly ikke akkurat legger noe imellom, er «The Buffet» noe mer nedtonet enn for eksempel «Black Panties» og viser at mannen gjør seg best i mindre doser.

Omtalt av David Jønsson

Terning 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.