Band: Sedansored

Album: Why?

Vurdert: Bergensbandet «Sedansored» leverte nylig sin første plate. De har trøkka inn 11 spor med punk og grunge med god drift og et pall-lass med trøkk. Bandet får det til å låte sånn det skal, men oppleves heller ikke veldig banebrytende. Etter å ha hørt gjennom skiva deres, satt jeg igjen med følelsen av at jeg virkelig vil på en av konsertene deres, og der har de fått til noe viktig. Trommene hamrer løs på cymbalene, gitaren er blytung, og bassen leker seg i bakgrunnen. Vokalen er tydelig inspirert av 90-tallets grungeband, og flere av låttitlene er kule og innbydende. Jeg vil anbefale «Why?» til grungere og gamle pøbler.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.