«Here Comes The Rain» er ei flott plate, bestående av seks lydspor. Spor 1, «Shame» er et velmalt støybilde som strekker seg over 43 sekunder, og åpner døren til resten av plata. Introduksjonen setter lista, og er begynnelsen på den røde tråden som rammer inn «Here Comes The Rain». Plata er ikke akkurat revolusjonerende, men byr på både hamrende gitarer, skriking, cymbaler og en tung bass. – Altså sikre og velsmakende ingredienser i rockens kokebok, med et innerspor som er klassisk uten å være betydelig uoriginalt. Jeg vil anbefale plata til kvelder hvor det er stor løpefart i «moshpiten».

Omtalt av David William Øynes


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.