Gubberock

De lokale karene i Porterville platedebuterte med det selvtitulerte albumet «Porterville» i 2014, og nå er Halvor Berg, Nikolai Grasaasen, Tommy Kristiansen og Vidar Tyriberget tilbake med oppfølgeren. De beskriver sin egen musikk som «gubberock», men selv om låtene har en litt «gubbete» tone, framstår bandets musikk først og fremst som moderne, originalt og fengende. Gitarene spiller en hovedrolle i Portervilles musikk, og komposisjonene legger til rette for at bandets gitarister virkelig kan leke seg med lydbildet. Bak står et stødig og ujålete komp, og foran formidler Halvor Berg tekstene på en veldig god måte.

Omtalt av: Kristian Einang

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.