Gubberock

Hamarbandet Porterville har virkelig noe på gang. Bandets andrealbum lanseres i nær framtid, og i mellomtiden er de aktuelle med singelen «This Song Could Carry Your Name». Bandet består av Halvor Berg, Nikolai Grasaasen, Vidar Tyriberget og Tommy Kristiansen, og det er mye som tyder på at bandet sliter på damefronten. Her er hele stemningen sterkt preget av kjærlighetssorg, og Bergs inderlige vokal kles inn i et stilfult og melankolsk lydbilde preget av lette stålstrenger og seige rytmer. Komposisjonen bygges opp med et fint og håpefullt vers, før de bryter ut i bunnløs sorg under refrenget med tittelens dystre konklusjon.

Omtalt av: Kristian Einang.

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.