Police-avskjedsalbumet inneholder så mye mer enn den håpløst misforståtte superhiten «Every Breath You Take» – som IKKE er en kjærlighetssang.

«Synchronicity» åpner intenst og knalltøft med den første av de to tittellåtene. Vokalharmoniene må være noen av de beste Sting noen gang har sunget, og trommis Stewart Copeland er tightere enn sikkerhetssjekken på en nordkoreansk flyplass. Albumet ruller videre med «Walking in Your Footsteps», med eksotiske trommerytmer og fantastisk vokal i det øverste registeret. Albumets store diskusjonstema er «Mother» med Andy Summers på vokal. Et humoristisk innslag – eller den dårligste Police-låta noensinne? Personlig synes jeg den skrå låta, med den desperate teksten «Every girl I go out with becomes my mother in the end», er et festlig nummer. Gutta var uansett smarte nok til å gi seg på topp, og «Synchronicity» ble deres siste studioalbum. Full pott!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.