– Det blir min første skikkelige konsert på Gregers, sier Frida Ånnevik.

Ånnevik kommer til Hamar med sitt faste band bestående av Haldor Røyne, Andreas Løwe, Jo Berger Myhre og Pål Hausken.

– Det er en veldig morsom gjeng å spille konserter med. Man legger merke til små detaljer som de endrer fra konsert til konsert, og jeg trives i et miljø der man kan sette ut hverandre litt, forteller Ånnevik.

Albumet «Her bor» har mottatt toppscore og strålende tilbakemeldinger fra landets kritikere, og Ånnevik forteller at hun gleder seg til å presentere albumet for Hamar-publikumet. – Nå har forhåpentlig folk rukket å høre litt på plata, og det passer veldig fint for oss, sier hun.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.