Grappa

Med sine klokkeklare stemmer, byr de fem damene i Pitsj på en reise gjennom ulike vinterlandskap. Fra det lyse og lette, til det mørke og tunge. «Snø» er a capella-gruppas tredje plate. Den er gjennomført vakker, noe mindre leken enn debutplata fra 2006. Dette er første plate hvor vokalkvintetten har med egenkomponert materiale. I tillegg har de flere bestillingsverk. Helge Lien har gitt barneboka Nissen melodi, et av de virkelig store høydepunktene. Mot slutten av plata byr Pitsj på litt jul også, blant annet med en elegant versjon av «Deilig er den himmel blå». «Snø» er et knallsterkt bidrag i kategorien stemningsskapende vintermusikk.

Omtalt av Hanne Maren Torpen HokstadTerning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.