Rune Grammofon

Bak artistnavnet Phaedra finner man Ingvild Langgård og «Blackwinged Night» er oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet «The Sea». Uttrykket ligger et sted mellom elektronika og abstrakt pop, men blander også inn elementer av britisk folkmusikk og jazz. «Lightbeam» er en fin åpningslåt, den er atmosfærisk og drømmende, der den flotte stemmen til Ingvild Langgård er i fokus. «Half Human» imponerer med sine flytende vokalmelodier og en nesten trolsk stemning. Mektige «Mend Me» står som det sentrale verket på albumet med sine 11 minutter, der synther og trommer bygger seg opp til en kosmisk avslutning.

Omtalt av David Jønsson

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.