Voices of wonder Records

Når selve definisjonen av rock’n roll i Norge, Petter Baarli fra Backstreet Girls, gir ut rockeplate så blir det akkurat det. Rockeplate. Hans andre soloalbum låter omtrent slik Girls pleier å låte; høy, gitardreven boogierock slik bare Petter Baarli kan. Med et godt og tett band i ryggen og rufsete vokal som likevel funker fint leverer han akkurat det han lover. Ikkeno tull spetakkelmusikk. Åpningslåten «Penguin song» er sikkert inspirert av båtferden han gjorde på TV. Herlig driv av beste Baarli-merke som han stort sett, dog med litt varierende hell, holder skiva gjennom. Alt i alt ei tight og god råckeskive fra mannen som ikke legger en centimeter imellom på å leve som han låter.

Omtalt av: Trond Svendsen

TERNING: 4

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.