Music Incident Production

En skulle kanskje ikke tro at det skjuler seg et solid progrock-band på flatebygdene på Hedmarken, men det gjør det. Nå er Permian Incident ute med debutalbumet «Songs of Solitude & Sorrow», og med åtte særdeles lange og komplekse komposisjoner er de sterke i sin tro mot den krevende sjangerens muligheter. Her har trommeslager Torbjørn Dybsand virkelig fått anledning til å leke seg, og selv om tekstene faller litt bort i komposisjonene, er vokalist Johannes Hulleberg like stødig i sin formidling. Kim Daniel Taalesen bidrar med utrolig fett og kreativt gitarspill, Stig Petersheim preger lydbildet i stor og positiv grad med sine keys og bak lusker Stian Dalslåen med rå og stødig bassgang. Bandet bedriver en hårfin balansegang mellom individualitet og samspill, men stort sett får de det hele til å låte veldig bra. Albumet er dessuten preget av stor variasjon innenfor både form og innhold. Teknisk er dette av høy klasse, og en meget positiv utgivelse for alle som setter pris på progrock-sjangeren.

Omtalt av: Kristian Einang

Terning 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.