Periphery er på radaren til de aller fleste som følger med på hva som rører seg innen metal. Med god grunn. Bandets tekniske, sylskarpe, millimeterpresise og progressive tilnærming til metal har en positiv tendens til å fenge, og med et lydbilde stappmett av ulike elementer er det ofte veldig mye å ta tak i. «Periphery III: Select Difficulty» er bandets femte studioalbum, og her får man veldig mye musikk for pengene. Bandet sjonglerer effektivt mellom growl- og cleanvokal, og albumets velproduserte låter byr på store mengder variasjon. Periphery tilbyr på søtsaker til lyttere som lar seg fenge av teknisk briljering i et tidvis brutalt uttrykk. Andre vil nok mene at det enkle ofte er det beste.

Omtalt av: Kristian Einang


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.