Edition Records

En jazzplate av ypperste klasse, selv om tittelen kan være noe misvisende. Noen vandrende, melodiøse spor kan det danses til, mens plata for øvrig skildrer et sakte landskap, særdeles egnet til dagen derpå.

Perkusjonist Per Oddvar Johansen har i samarbeid med pianist Helge Lien og saksofonist Torben Snekkestad tilført moderne jazz variasjon og originalitet. De tre vet å utnytte sine instrumenter, og resultatet har blitt en sindig, meditativ plate med mange musikalske detaljer.

LES ALLE HAs MUSIKKANMELDELSER HER

Lyrisk saksofon er å finne i «Song M», «Forest Flower» og «Flying» er lydspor med malende toner, mens «Uluru» har de mest drivende rytmene, og flyter elegant ut rett i naturen.

Omtalt av: Paula Bjertnes

Terningkast: 5

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.