Grammofon

Hallingpop er begrepet Noss selv bruker om sin musikk, altså popmusikk som blir fremført på hallingdialekt. «Redningsmann» er oppfølgeren til debuten «Hallingdølens Kniv» som kom i 2010, og også her får vi hverdagslige betraktinger fra hjemstedet Ål. Albumet byr på et sammensurium av norsk folkemusikk, allsangpop og musikalnumre. Det er ikke så rart ettersom Noss har en bakgrunn fra musikaler og teaterscenen. Med en slik sjangerpalett blir det i hvert fall ikke kjedelig å høre på, men det fungerer heller ikke. Som en helhet blir «Redningsmann» for sprikende. Med unntak av «Engel», er albumet preget av dårlige tekster og slapp produksjon.

Omtalt av David Jønsson

Terning 2

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.